Opret konto Glemt password?
 

Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

Velkommen til vores Forever-shop
 
I sortimentet er der alt det du har brug for inden for kosttilskud, kropspleje og makeup, og produkterne er baseret på økologisk dyrkede Aloe vera. Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt til lige præcis dine behov og du er hjerteligt velkommen til at kontakte os for yderligere information om produkterne eller om en produktpræsentation.

Vi afholder fra tid til anden produktpræsentation i egne lokaler, men kan også komme til dig og arrangere en præsentation af produkterne, eventuelt som et special arrangement med fokus på en bestemt produkt gruppe (Wellness, Fitness osv.)

Du kan helt uforpligtende oprette et kundelogin og få adgang til mere detaljerede oplysninger om produkterne samt priser. Du opretter et kundelogin ved at vælge menupunktet "Log ind", "Skab en konto", angiv email adresse og en selvvalgt adgangskode. Du modtager en email med et link. Du bekræfter din konto ved at klikke på linket i mailen.

 

Med venlig hilsen

Helle & Frank Nielsen

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.